Τη δυνατότητα να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε έχοντας όμως πλουσιότερο εξοπλισμό και σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέρει η FCA Ελλάδας μέσω του πακέτου Collection.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια ειδική έκδοση των 500, 500L και 500X με σημαντικές παρεμβάσεις στον εξοπλισμό κάθε αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, για το κλασικό 500αρακι η έκδοση Collection βασίζεται στην πιο εμπορική και πλούσια 1,3 MTJ 95HP Lounge, διατίθεται αποκλειστικά στο παστέλ χρώμα γκρι Cararra και περιλαμβάνει επιπλέον, ταμπλό σε κόκκινο χρώμα, κόκκινα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, κόκκινους δακτυλίους σε ζάντες αλουμινίου, κόκκινα πλευρικά διακοσμητικά, κόκκινο κάλυμμα κλειδιού και επιχρωμιωμένο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων. Το πακέτο προσφέρεται στην τιμή των 150 ευρώ, με το όφελος για τον καταναλωτή να αγγίζει τα 465€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα 500L και 500Χ, η ειδική έκδοση Collection αφορά στις εμπορικές εκδόσεις 1,3 MTJ 95HP Pop Star και 1,6 MTJ 120HP Pop Star και θα διατίθεται μόνο σε μεταλλικό γκρι Moda. Περιλαμβάνει επιπλέον, ταμπλό σε κόκκινο χρώμα, κόκκινα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με κόκκινους δακτυλίους, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης και ράγες οροφής (για το 500Χ). Το πακέτο κοστίζει 800 ευρώ, με το όφελος να ξεπερνά τα 1.000€

Επιπλέον, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να αποκτήσει την έκδοση Collection της οικογένειας του Fiat 500 με όφελος 4.700€ (αφορά στην έκδοση του 500X Collection και περιλαμβάνει έκπτωση, όφελος απόσυρσης και χρηματοδότηση 7,85% μέσω FCA Bank). Εναλλακτικά μπορεί να επωφεληθεί των προνομίων που περιλαμβάνουν 5 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια ευνοϊκή χρηματοδότηση 5,25% μέσω FCA Bank.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης