Το τελευταίο δημιούργημα του Maranello ακούει στο όνομα 488 GTB και αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα στη γκάμα της ιταλικής εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια αυθεντική Ferrari, που ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και έχει την καλύτερη αεροδυναμική που έχει επιτευχθεί ποτέ σε μοντέλο παραγωγής. Τροφοδοτείται από τον καινούργιο V8 3.9 λίτρων κινητήρα με τα δύο turbo, απόδοσης 670 ίππων στις 8.000 σ.α.λ και 760 Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι επτά σχέσεων με μεταβλητή διαχείριση ροπής, το γκάζι έχει χρόνο απόκρισης μόλις 0,8 δευτερόλεπτα στις 2.000 σ.α.λ., με τα 0-100 να έρχονται σε 3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 σε 8,3’’ και την τελική ταχύτητα αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα.

Η Ferrari δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους πελάτες να διαμορφώσουν όπως θέλουν την 488 GTB, μέσω του επίσημου online configurator. Μπαίνοντας στη συγκεκριμένη σελίδα της εταιρείας, ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του μοντέλου μπορεί να επιλέξει το χρώμα που επιθυμεί, τις ζάντες, τις δερμάτινες επενδύσεις, τα διακοσμητικά, τα καθίσματα και οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ ταιριάζει στο γούστο του. Η εφαρμογή είναι εξαιρετική και αξίζει να την δοκιμάσετε, ακόμα και αν δεν πρόκειται να αγοράσετε ποτέ το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης