Στην ανανέωση του μικρομεσαίου hatchback μοντέλου της γκάμας της, το οποίο παράγεται στο εργοστάσιο της Μ. Βρετανίας, προχώρησε η ιαπωνική φίρμα.

Το Civic φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και γρίλια στη μάσκα, full LED φώτα, νέες ζάντες 16 και 17 ιντσών σε σκούρα απόχρωση και ανασχεδιασμένους αεραγωγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, στην παλέτα των χρωμάτων για το εξωτερικό αμάξωμα προστέθηκε το Obsidian Blue.

Στο εσωτερικό τοποθετήθηκαν νέες επενδύσεις, νέο κάθισμα οδηγού με ηλεκτρική ρύθμιση και μοχλός ταχυτήτων. Καινούργια είναι και η οθόνη 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα, όπως και τα διακοσμητικά. Τα παραδοσιακά κουμπιά στην κονσόλα έχουν αντικατασταθεί με φυσικά πλήκτρα, ενώ βελτιωμένη είναι η ηχομόνωση.

Το πακέτο ασφαλείας «Honda Sensing» περιλαμβάνει πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, μεταξύ των οποίων είναι τα: «Collision Mitigation Braking System, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist System και Traffic Sign Recognition.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό συναντάμε τον 1.0 VTEC Turbo κινητήρα απόδοσης 126 ίππων και 200 Nm ροπής, τον 1.500άρη VTEC με τους 182 ίππους και τα 240 Nm ροπής, καθώς και τον 1.6 i-DTEC των 120 ίππων και 300 Nm ροπής. Οι δύο βενζινοκινητήρες συνδυάζονται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματο CVT και ο diesel με μηχανικό 6 σχέσεων ή το αυτόματο 9 σχέσεων.

Οι παραγγελίες για το ανανεωμένο Civic θα ανοίξουν στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2020.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης