Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 26 νέα επιβατικά και 8 ελαφρά επαγγελματικά οχήματα θα δούμε από τον όμιλο PSA Peugeot Citroen έως το 2021, όπως ανακοίνωσε ο Carlo Tavares.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του μεσοπρόθεσμου πλάνου του γαλλικού ομίλου με την ονομασία «Push to Pass», ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας, επιβεβαίωσε πως κάθε χρόνο θα λανσάρεται ένα αυτοκίνητο ανά περιοχή και ανά μάρκα. Στόχος, είναι η PSA να καθιερωθεί στην παγκόσμια αγορά ως κορυφαίος κατασκευαστής και να αυξήσει τα έσοδά της κατά 15% έως το 2018 και κατά 15% έως το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των οχημάτων που θα δούμε, είναι επτά plug-in hybrid και τέσσερα ηλεκτροκίνητα, καθώς και ένα ελαφρύ pick-up. Το τελευταίο θα εξελιχθεί σε συνεργασία με άλλη αυτοκινητοβιομηχανία, ώστε να περιοριστούν τα έξοδα. Αν και ο κύριος Tavares δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, πιθανότατα πρόκειται για την Toyota και το επιτυχημένο Hilux.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης, επέκταση στις υπηρεσίες leasing και car sharing, νέες τεχνολογίες και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης, ακολουθώντας τα βήματα των κορυφαίων premium κατασκευαστών.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης