Η νέα γενιά του δημοφιλούς οικογενειακού μοντέλου της Opel, φέρει ειδικό εξοπλισμό που προστατεύει τους επιβάτες από το ψύχος του χειμώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξίδι με το καινούργιο Insignia Grand Sport γίνεται πιο άνετο από ποτέ τις κρύες μέρες, χάρη στα συστήματα που διαθέτει, όπως το τηλεχειριζόμενο βοηθητικό καλοριφέρ, τα θερμαινόμενα καθίσματα και το θερμαινόμενο παρμπρίζ. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το τζάμι μπροστά από τον οδηγό ξεπαγώνει γρήγορα και αθόρυβα, εμποδίζοντας παράλληλα το θάμπωμα σε συνθήκες με υψηλή υγρασία.

Η καμπίνα θερμαίνεται εκ των προτέρων, χάρη στο προαιρετικό, βοηθητικό καλοριφέρ. Ενεργοποιείται με χρονόμετρο μέσω τηλεχειρισμού ή αυτόματα, σύμφωνα με τους αισθητήρες θερμοκρασίας. Επίσης, το μοντέλο προσφέρει και άλλες λύσεις προστασίας από το κρύο, όπως το θερμαινόμενο τιμόνι και τα θερμαινόμενα καθίσματα για όλους τους επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα συστήματα θέρμανσης καθισμάτων και τιμονιού λειτουργούν μόνο με τον κινητήρα σε λειτουργία, αλλά και κατά τη διάρκεια του start/stop. Με την ενεργοποίηση του πίσω παρμπρίζ, μπαίνουν σε λειτουργία και οι θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, για βελτίωση της πίσω ορατότητας.

Τέλος, για την απόλυτη αίσθηση ευεξίας αλλά και ζεστασιάς, το ρυθμιζόμενο προς 18 κατευθύνσεις, εργονομικό κάθισμα με πιστοποίηση AGR (Aktion Gesunder Rücken) Driver Power Seat περιλαμβάνει επιπλέον λειτουργίες μασάζ και εξαερισμού.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης