Είναι το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ. Ένα ικανότατο όχημα κατηγορίας pick-up με πληθωρική εμφάνιση, θηριώδες και σκληροτράχηλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του F-150, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των πάντων κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Η Ford το χαρακτήρισε ως το «σκληρότερο, ικανότερο και πιο έξυπνο στην ιστορία».

Το εμπρός τμήμα με την τεράστια μάσκα, τα χαρακτηριστικά φώτα και την γρίλια, είναι αυτό που κλέβει την παράσταση. Η καρότσα έχει κατασκευαστεί με βάση τις απαιτήσεις των πελατών, έχοντας το μέγιστο όγκο και αντοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καμπίνα, οι επιβάτες θα εκτιμήσουν την ευρυχωρία, την ποιότητα κατασκευής, το σύγχρονο design και τις τεχνολογίες, με την οθόνη 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα και αυτή στον πίνακα οργάνων, να προσφέρουν κάθε πληροφορία στον οδηγό.

Το νέο F-150 έχει νέο σασί, με το βάρος του να είναι μειωμένο κατά 315 κιλά. Τροφοδοτείται από ένα V6 Ecoboost κινητήρα 2.7 λίτρων, ένα V6 3.,5 λτ. και ένα V8 5.0 λίτρων. Οι πωλήσεις στις ΗΠΑ θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες και είναι διαθέσιμο σε πέντε εκδόσεις (XL, XLT, Lariat, Platinum και King Ranch).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης