Στο πλαίσιο της επετείου για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, η φημισμένη βρετανική φίρμα κατασκευής πολυτελών οχημάτων, φύτεψε ισάριθμα δέντρα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Crewe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου δεντροφυτείας. Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που αναδεικνύει παράλληλα και τον οικολογικό χαρακτήρα της εταιρείας στην προσπάθεια στήριξης της προστασίας της βιοποικιλότητας.

Τα δέντρα φυτεύτηκαν περιμετρικά των εγκαταστάσεων και αποτελούνται από 10 βελανιδιές, 15 κερασιές, διάφορες οξιές, καρυδιές, φυντάνια σφενδάμου και φτελιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ξύλο που προέρχεται από την αειφόρο ανάπτυξη αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά των αυτοκινήτων της Bentley εδώ και 100 χρόνια. Το χρησιμοποιούμε στις επενδύσεις των εσωτερικών των μοντέλων μας και το επεξεργάζονται εξειδικευμένοι τεχνίτες. Παράλληλα, τα δέντρα διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα, απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα και αυξάνουν το οξυγόνο. Τα δέντρα τοποθετήθηκαν στους χώρους έπειτα από μελέτη. Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία», δήλωσε ο Peter Bosch, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bentley.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης