Ιδανικό για εξορμήσεις, με εκπληκτικές εκτός δρόμου ικανότητες και υψηλές δυνατότητες μεταφοράς ογκώδους εξοπλισμού, το νέο pick-up της Ford είναι το απόλυτο όχημα για την παραλία.

Ο εφευρέτης του θαλάσσιου σπορ Flyboard, Franky Zapata, επέλεξε το καινούργιο Ranger για να προσεγγίζει τις παραλίες και να μεταφέρει τον εξοπλισμό του αγαπημένου του αθλήματος, εκτελώντας θεαματικά ακροβατικά και φιγούρες πάνω από το νερό.  Όπως ανέφερε, το αμερικανικό pick-up απευθύνεται στους τολμηρούς και ενθουσιώδεις ανθρώπους, όντας ένα εξαιρετικό όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά στην έκδοση Wildtrak, το best seller αυτοκίνητο της κατηγορίας ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα, προβάλλοντας τον ατρόμητο και περιπετειώδη χαρακτήρα του. Το αποκλειστικό χρώμα Pride Orange, οι ορθογώνιοι προβολείς ομίχλης, η σπορ μπάρα στον χώρο φόρτωσης, οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και τα γραφικά στοιχεία τονίζουν τη διαφορετικότητα του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό, οι λεπτομέρειες σε πορτοκαλί χρώμα και το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού προσδίδουν μια σπορ αίσθηση στο μοντέρνο εσωτερικό που θυμίζει επιβατικό αυτοκίνητο. Η οριζόντια μπάρα που εκτείνεται από τον οδηγό μέχρι την πόρτα του συνοδηγού τονίζει το πλάτος της καμπίνας και φιλοξενεί τον πίνακα οργάνων με δίχρωμες ψηφιακές ενδείξεις και την οθόνη αφής 8 ιντσών. Η μαλακή επιφάνεια πάνω στο ταμπλό με πορτοκαλί ραφή χαρίζει premium αίσθηση στο cockpit, ενώ οι δακτύλιοι γύρω από τους αεραγωγούς φέρουν ένα χαρακτηριστικό σκούρο χρωμιωμένο φινίρισμα.



Ανακαλύψτε εδώ το νέο Ranger

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης