Με ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα, οι υποψήφιοι πελάτες των αυτοκινήτων FIAT, μπορούν να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν χωρίς άγχος και χωρίς την πίεση των ασφυκτικών δόσεων.
Το νέο πρόγραμμα είναι το Fiat Double Play, εκτός των άλλων προσφέρει ένα πακέτο σημαντικών προνομίων για όποιο αυτοκίνητο επιθυμούν οι πελάτες.

Θέλοντας να κάνει ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, η Ιταλική μάρκα παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα Fiat Double Play. Βασικό χαρακτηριστικό του Double Play αποτελεί το γεγονός ότι οι υποψήφιοι πελάτες δεν επιλέγουν απλά ένα όφελος, αλλά ένα σύνολο προνομίων.’Ετσι κάνουν ευκολότερη την αγορά του αυτοκινήτου αλλά και τη χρήση του με λιγότερο άγχος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα στοιχεία που διαχρονικά συνοδεύουν τις προτάσεις της Fiat εκτός από τον προσιτό χαρακτήρα του προγράμματος είναι το ξεχωριστό στιλ, η πρακτικότητα, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας των όλης της γκάμας.

Μέσω του Double Play, το σύνολο της γκάμας των μοντέλων της Fiat είναι διαθέσιμα με εκπτώσεις ύψους έως και 3.200 ευρώ, προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης με επιτόκιο από 3,9% και εξόφληση έως 72 μήνες.

Αναλυτικά για κάθε μοντέλο το νέο πρόγραμμα Fiat Double Play προσφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

•Το θρυλικό Fiat 500 με μέγιστο όφελος έως 3.200€ και 5 χρόνια εγγύηση
•Το Ιταλικό SUV, Fiat 500X με χρηματοδότηση ακόμα και μηδενική προκαταβολή και 5 χρόνια εγγύηση
•Το Fiat Panda με όφελος έως  2.250€  και 5 χρόνια εγγύηση
•Το Tipo Hatchback με όφελος έως 1.400€ .

Το νέο Tipo Cross με μέγιστο όφελος που φτάνει τα 1.300€. Χρηματοδότηση μέχρι 72 μήνες, 0% προκαταβολή και 6,95% επιτόκιο ή εναλλακτικά προνομιακή χρηματοδότηση με 3,9% επιτόκιο και 35% προκαταβολή.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά.

Σημειώστε ότι παρέχεται εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 5 ετών. Μπορείτε ακόμη να κάνετε έως 200.000χλμ έχοντας πάντα την εργοστασιακή κάλυψη. Στο πακέτο του προγράμματος  Fiat Double Play συμπεριλαμβάνεται και η δωρεάν παροχή υπηρεσίας οδικής βοήθειας για 5 χρόνια.

Το πρόγραμμα Fiat Double Play είναι διαθέσιμο για το σύνολο της γκάμας των επιβατικών μοντέλων της Fiat με κινητήρες βενζίνης, φυσικού αερίου (CNG) και diesel. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Ιταλικής φίρμας.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης