Στην κατηγορία των μεγάλων πολυτελών coupe SUV είναι έτοιμη να μπει η βρετανική φίρμα με το νέο Range Rover Sport Coupe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της εξέλιξης και αναμένεται να αποκαλυφθεί στα τέλη του 2017. Αυτήν την εποχή οι μηχανικοί της Land Rover πραγματοποιούν δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες και πιο συγκεκριμένα στη χιονισμένη Σουηδία, όπου εντοπίστηκε το πρωτότυπο.

Παρότι το αμάξωμα είναι πλήρως καμουφλαρισμένο, διακρίνεται η σπορ σχεδίαση, με την κεκλιμένη οροφή και το διαφορετικό πίσω τμήμα σε σχέση με το συμβατικό Range Rover Sport. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η καμπίνα θα έχει τετραθέσια διάταξη και πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό λογικά θα δούμε τους γνωστούς τετρακύλινδρους κινητήρες της σειράς Ingenium, αλλά και τους ισχυρότερους V6 και V8 της εταιρείας. Ο προσανατολισμός του Sport Coupe θα είναι ξεκάθαρα οδηγοκεντρικός και ασφάλτινος, όπως ακριβώς και οι βασικοί ανταγωνιστές, δηλαδή τα BMW X6, Mercedes GLE Coupé και το επερχόμενο Audi Q8 Coupe.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης