Τις πρώτες εικόνες και τα χαρακτηριστικά του νέου πρωτότυπου μοντέλου που θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, έδωσε στη δημοσιότητα η κορεατική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο δημιούργημα της SsangYong ονομάζεται XAV-L και αποτελεί εξέλιξη του concept XAV που είχαμε το 2015. Το όνομα προέρχεται από τις λέξεις eXciting Authentic Vehicle Long SUV, με την αισθητική του να είναι εμπνευσμένη από το Korando της δεκαετίας του 1990.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για ένα πληθωρικό SUV που συνδυάζει τις σκληρές και αρρενωπές γραμμές ενός κλασσικού τετρακίνητου με τη λειτουργικότητα και την πολυχρηστικότητα ενός MPV. Από πλευράς διαστάσεων τοποθετείται απέναντι από το Skoda Kodiaq και μπορεί να φιλοξενήσει έως επτά επιβάτες, διαθέτοντας τρεις σειρές καθισμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διακρίνεται για τους άπλετους χώρους στο εσωτερικό, τις high-tech τεχνολογίες συνδεσιμότητας, τη μεγάλη οθόνη αφής, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και τα πρωτοποριακά συστήματα ασφάλειας. Για την κίνησή του φροντίζουν δύο προηγμένοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Αναλυτικά στοιχεία για το αυτοκίνητο και το χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά θα δοθούν στο ελβετικό σαλόνι.

Δείτε τα μοντέλα παραγωγής της SsangYong


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης