Έχοντας ως στόχο να γίνει η Νο1 εταιρεία premium αυτοκινήτων στον κόσμο, η Audi ανακοίνωσε πως θα επενδύσει την επόμενη πενταετία το απίστευτο ποσό των 24 δισεκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα στην ιστορία της μάρκας, με τα περισσότερα χρήματα να χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη νέων μοντέλων και προηγμένων τεχνολογιών.

Πιο συγκεκριμένα, από το 2015 έως το 2019 θα επενδυθούν 12 δις ευρώ στα εργοστάσια της, σε Ingolstadt και Neckarsulm, ενώ θα δοθεί πάνω από ένα δις για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων σε Βραζιλία και Μεξικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ανακοινώθηκε πως μέχρι το 2019 η γκάμα θα αυξηθεί από τα 50 στα 60 μοντέλα, με τα δύο από αυτά να είναι ηλεκτροκίνητα. Πρόκειται για το R8 e-tron και ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που θα τοποθετηθεί απέναντι από το Model S. Φυσικά, θα επεκταθεί η σειρά Q και οι κατηγορίες C και D.

Μέσα σε όλα αυτά, θα αυξηθεί και το προσωπικό της εταιρείας, το οποίο αυτή τη στιγμή απαριθμεί 80.000 εργαζόμενους. Να σημειώσουμε πως το 2014 προσελήφθησαν 3.000 νέοι υπάλληλοι.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης