Του Λουκά Παπαλάμπρου

Δυναμικό, στιβαρό, με μοντέρνα εμφάνιση και υψηλές off-road δυνατότητες, το καινούργιο pick-up της ιαπωνικής φίρμας θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά στην αντοχή, την ποιότητα, την ασφάλεια και την απόδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «αγρότης» της Mitsubishi κλέβει την παράσταση με την επιβλητική μάσκα, τα επιθετικά φωτιστικά σώματα και τον μεγάλο προφυλακτήρα. Το L200 ή Triton, όπως ονομάζεται εκτός Ευρώπης, υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Dynamic Shield», με το αποτέλεσμα να δικαιώνει πλήρως τους Ιάπωνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, οι ανέσεις είναι επιπέδου SUV, με τη Mitsubishi να τοποθετεί στις επιφάνειες ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά. Επίσης, δεν λείπουν τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. To L200 θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις, με τους χώρους για τέσσερις επιβάτες να χαρακτηρίζονται εξαιρετικοί.

Η Mitsubishi δεν θέλησε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για τους κινητήρες, παρά μόνο ότι το όχημα φέρει προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Super-Select 4WD για άριστη πρόσφυση και ευκολία χειρισμού σε κάθε επιφάνεια. Επίσης, υπάρχει και το Easy-Select 4WD για καλύτερες επιδόσεις.

Αμφότερα ενσωματώνουν τέσσερα προφίλ οδήγησης (Gravel, Mud/Snow, Sand και Rock), κάνοντας την κίνηση σε χαλίκι, χιόνι, λάσπη και βραχώδη περάσματα πιο εύκολη από ποτέ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης