Η Volkswagen Commercial Vehicles είναι έτοιμη να λανσάρει σύντομα το νέο premium pick-up Amarok. Το νέο μοντέλο της Volkswagen εντυπωσιάζει με το εσωτερικό του τόσο τεχνολογικά όσο και σχεδιαστικά.

Βασικό στοιχείο του εσωτερικού του αποτελεί η οθόνη, η οποία βρίσκεται πάνω από την κεντρική κονσόλα και διατίθεται σε διαγώνιο 10 ή 12 ιντσών. Μέσω του συνδυασμού ψηφιακών λειτουργιών και εργονομικά βελτιστοποιημένων κουμπιών, ο οδηγός και οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν το σύστημα πολυμέσων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταυτόχρονα μέσω της οθόνης υπάρχει και η δυνατότητα ρύθμισης των συστημάτων υποβοήθησης, καθώς το νέο Pick-up διαθέτει πάνω από 30 σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης, με 20 από αυτά να παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μοντέλο.  

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα συστήματα για τη διατήρηση της λωρίδας, για την υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας, για τον φωτισμό και τη διατήρηση της ταχύτητας, για την περιμετρική όραση, καθώς και για την αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί του νέου Amarok μέσα από την κεντρική οθόνη ελέγχου μπορούν να ρυθμίσουν λειτουργείς όπως είναι οι διαδικτυακές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας «We Connect Navigation», η λειτουργία του κλιματισμού, το σύστημα infotainment, το σύστημα πλοήγησης, η υποβοήθηση της στάθμευσης αλλά και το αποκλειστικό premium ηχοσύστημα (ανάλογα με την έκδοση).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, υπάρχει μία σειρά από διακόπτες οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στη βάση της οθόνης και παρέχουν γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε ορισμένες από τις πολυάριθμες λειτουργίες που είναι εγκατεστημένες στην κεντρική οθόνη ελέγχου του νέου μοντέλου.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης