Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί η Mercedes να εργάζεται πυρετωδώς για την εξέλιξη της επόμενης γενιάς της E-Class, αυτό όμως δεν την εμπόδισε από το να δημιουργήσει μία εντυπωσιακή νέα έκδοση για το τρέχων μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για την Night Edition η οποία μπορεί να συνδυαστεί με όλους τους τύπους αμαξώματος του μοντέλου και έχει ως βάση την έκδοση AMG Line, υιοθετώντας παράλληλα πολλές μαύρες πινελιές.

Στις φωτογραφίες παρουσιάζονται τα κουπέ και καμπριολέ αμαξώματα, καθώς είναι τα πρώτα που θα κυκλοφορήσουν με τη νέα έκδοση και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η sedan και τέλος η wagon εκδοχή. Το όνομα της ειδικής αυτής έκδοσης δικαιολογείται αρχικά από τις σκούρες πινελιές που εντοπίζονται στην μπροστινή μάσκα αλλά και στις απολήξεις της εξάτμισης. Στο sedan μάλιστα θα είναι κατάμαυρη και η αεροτομή, ενώ σε όλα τα μοντέλα θα υπάρχει και το logo «Night Edition» για να δηλώνει από μακριά την ξεχωριστή ταυτότητα.

Περνώντας στο εσωτερικό, η Night Edition δημιουργεί μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με κύριο χαρακτηριστικό την μαύρη δερμάτινη επένδυση. Βέβαια οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν εναλλακτικά και τον συνδυασμό Alcantara και δέρματος, πάντα σε μαύρο χρώμα. Η κεντρική κονσόλα που είναι κατασκευασμένη από μαύρο ξύλο τέφρας φέρει το λογότυπο «Night Edition», ενώ παράλληλα η λίστα εξοπλισμού είναι υπερπλήρης, έχοντας μέχρι και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα αλλά και ταμπλό με ειδική δερμάτινη επένδυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Mercedes δέχεται ήδη παραγγελίες για τα coupe και cabriolet στην εγχώρια αγορά της όπου το πακέτο κοστίζει από 5.295 έως 9.222 ευρώ, ανάλογα με το στυλ αμαξώματος και το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Οι Ευρωπαίοι αντιπρόσωποι θα έχουν τα αυτοκίνητα στις εκθέσεις τους από τον προσεχή Ιούλιο. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης