Στο φημισμένο και ακριβοθώρητο προάστιο Ginza του Τόκιο βρίσκεται μία από τις καλύτερες γκαλερί αυτοκινητοβιομηχανίας, η Nissan Crossing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύγχρονος αυτός χώρος της ιαπωνικής φίρμας άνοιξε πριν από τέσσερις μήνες και μέχρι στιγμής τον έχουν επισκεφθεί τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι. Η γκαλερί είναι αφιερωμένη στην ανάδειξη της φίρμας, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία περιήγησης και τη δυνατότητα να γνωρίσουν την τεχνολογία  Έξυπνης Κινητικότητας (Intelligent Mobility), που αποτελεί το όραμα της Nissan για το μέλλον της σχέσης μεταξύ ανθρώπου και αυτοκινήτου.

Οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες με νέα, επερχόμενα και πρωτότυπα οχήματα, όπως και να λαμβάνουν μέρος σε προσομοιώσεις οδήγησης. Ο χώρος εξοπλίζεται με μεγάλες ενημερωτικές οθόνες αφής, ενώ χαρακτηριστική είναι η διακόσμηση με τις σπείρες ως κυρίαρχο μοτίβο να εκφράζουν συμβολικά τις αισθήσεις και τις εμπειρίες των πελατών, ως ένα ταξίδι που ξεκινά από το παρελθόν, περνά μέσα στο παρόν και πηγαίνει στο μέλλον. Ένα επιπλέον μοναδικό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του κτηρίου αποτελεί και η αλλαγή των χρωμάτων ανάλογα με την εποχή, την ώρα της ημέρας ή σε σχέση με κάποιες ειδικές εκδηλώσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόσοψη του Nissan Crossing αποτελείται από μια καινοτόμο σύνθεση με φώτα LED που είναι ενσωματωμένα σε γυάλινες επιφάνειες κατά μήκος του δευτέρου ορόφου. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, καθώς τα φώτα της πρόσοψης αλλάζουν χρώμα οργανικά και προσδίδουν στο κτήριο ένα ξεχωριστό χαρακτήρα.

Επίσης, υπάρχει και το Crossing Café, στο οποίο οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν καφέ «φιλοτεχνημένο» με latte art, που απεικονίζει κάποια από τα αγαπημένα τους Nissan ή ακόμα και το δικό τους πρόσωπο.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης