Το internet είναι διαθέσιμο πλέον και στα αυτοκίνητα, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να σερφάρουν στο διαδίκτυο και να κατεβάζουν ταινίες, παιχνίδια και μουσική εν κινήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μοντέλα της Ford φέρουν πλέον συνδεσιμότητα 4G LTE στην Ευρώπη, χάρη στο ενσωματωμένο modem FordPass Connect και τη δυνατότητα του Wi Fi hotspot. Μάλιστα, το σύστημα επιτρέπει τη σύνδεση μέχρι 10 συσκευών ταυτόχρονα στο δίκτυο, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη και ασφαλή συνδεσιμότητα.

«Το μέλλον της μετακίνησης συνδέεται άρρηκτα με τη συνδεσιμότητα, ανάμεσα σε εσάς και το όχημα, ανάμεσα στο smartphone σας και το όχημα, και ανάμεσα στο όχημα και το περιβάλλον» δήλωσε ο Don Butler, executive director, Ford Connected Vehicle & Services. «Με το FordPass Connect, η πλατφόρμα SYNC σηματοδοτεί τη μετάβαση σε υπολογιστικό νέφος, επιτρέποντας στους επιβάτες να παρακολουθούν ταινίες on line, να ακούν μουσική ή να εργάζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως, για να κάνει χρήση του ενσωματωμένου Wi-Fi hotspot ένα μοντέλο Ford, πρέπει να διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό, ενώ απαιτείται και πακέτο σύνδεσης στο διαδίκτυο. Κάλυψη δεδομένων και υπηρεσιών δεν διατίθεται παντού και ενδέχεται να ισχύουν όροι του πακέτου, όπως σε θέματα χρεώσεων δεδομένων και μηνυμάτων. Η τεχνολογία θα προσφέρεται σε επιλεγμένα οχήματα, ξεκινώντας από Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης