Την απόλυτη εμπειρία οδήγησης, το όνειρο που κάθε άντρας και λάτρης των τεσσάρων τροχών θα ήθελε να ζήσει μια φορά στη ζωή του, κάνει πραγματικότητα η Infiniti.

H αντιπροσωπεία της ιαπωνικής φίρμας στη Βρετανία και στενός συνεργάτης της Red Bull Racing, ανακοίνωσε ένα απίστευτο διαγωνισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε ένα τυχερό να μπει στο cock-pit πραγματικού μονοθεσίου της F1 και να οδηγήσει στην πίστα, υπό την καθοδήγηση των επαγγελματιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να λάβει κάποιος μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να είναι άνω των 25 ετών, να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης και να κάνει test drive σε ένα από τα αυτοκίνητα παραγωγής της Infiniti. Όλοι θα αξιολογηθούν για τις οδηγικές τους ικανότητες από μια ειδική ομάδα και στη συνέχεια θα επιλεχθούν 25 άτομα, που θα κάνουν κάποια συγκεκριμένα τεστ, υπό την επίβλεψη και του Sebastien Buemi. 

Έπειτα θα επιλεχθεί ο καλύτερος, ο οποίος θα μεταβεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Red Bull Racing στο Milton Keynes, ώστε να εξασκηθεί στον προσομοιωτή. Αφού ολοκληρώσει με επιτυχία και αυτό το στάδιο, θα ταξιδέψει μέχρι το Ντουμπάι για να οδήγησει στην πίστα ένα παλαιότερο μονοθέσιο, έχοντας ως εκπαιδευτή τον Daniil Kvyat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι κατοικούν στην Αγγλία, τη Ρωσία, το Μεξικό και τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης