Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Η Porsche Hellas μαζί με την Μοτοδυναμική παρουσίασε το καινούριο της μοντέλο Macan στο πλαίσιο  του 3ου συνεδρίου Marie Claire Power Trip έχοντας επίτιμο καλεσμένο την Μαρία Σάκκαρη, πρέσβειρα της Porsche Hellas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Porsche MacanΗ Μαρία Σάκκαρη μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, μίλησε για τον αθλητισμό και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Αναφέροντας το moto της Porsche «Dare Forward», εξηγεί τα συναισθήματα που προκαλεί ο αθλητισμός όπως είναι η συγκίνηση, η αγωνία, η αδρεναλίνη των αγώνων και το συναίσθημα τις επιβράβευσης. 
Συμπληρώνει για το πόσο σημαντικό είναι το «moto» που υποστηρίζει η Porsche «Τόλμα να προχωράς, να εξελίσσεσαι», για της γυναίκες και την απελευθέρωση τους από περιοριστικά στερεότυπα. Η Μοτοδυναμική και η Porsche υποστηρίζουν και εκπροσωπούν την γυναίκα, προωθώντας την σε θέσεις ηγεσίας.

Μαρία Σάκκαρη, πρωταθλήτρια του τένις και πρέσβειρα της Porsche HellasΗ κα Μάιρα Πασσιά, Corporate Affairs Manager του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ αναφέρει:
«Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ είναι ένας Οργανισμός που τολμά και εξελίσσεται συνεχώς και κινείται δυναμικά στο μέλλον αντιπροσωπεύοντας brands που συνάδουν με την ιδιοσυγκρασία της. Με μεγάλη υπερηφάνεια στηρίζουμε τη Μαρία Σάκκαρη στις προσπάθειές της και νιώθουμε περήφανοι για την πορεία της. Μια αθλήτρια που εξελίσσεται και στο πρόσωπό της αναγνωρίζονται η προσήλωση στους στόχους και στη σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το ήθος, αποτελώντας πρότυπο για τη νέα γενιά. Η στήριξή μας στο Marie Claire Power Trip επισφραγίζει και υπογραμμίζει τον στόχο του συνεδρίου να προσελκύει τις δυναμικές γυναίκες του σήμερα, φιλοδοξώντας να χτίσει την κληρονομιά του αύριο, ανοίγοντας δρόμους για τα νέα κορίτσια σε θέματα γυναικείας ενδυνάμωσης, συμπερίληψης»

Η Μάιρα Πασσιά Corporate Affairs Manager ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ με την Ελπίδα Φιλιππίδου Marketing Manager Porsche HellasΤο νέο μοντέλο της Porsche δίνει την δυνατότητα στον αγοραστή να το διαμορφώσει όπως αυτός θέλει, έχοντας την επιλογή να επιλέξει από ανάμεσα μια τεράστια γκάμα χρωμάτων όπως και διαφορετικών υλικών και ραφών για το εσωτερικό του αυτοκινήτου.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης