Ενθουσιασμένοι με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, την οδική του συμπεριφορά και τον εξοπλισμό, είναι οι κάτοχοι του νέου supermini της ιαπωνικής φίρμας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό δεν το λέει η Nissan αλλά οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, όπως προκύπτει από έρευνα του ανεξάρτητου οργανισμού Reevoo. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, σχεδόν οι 9 στους 10 είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με το Micra, ενώ μάλιστα, το 1/3 των συμμετεχόντων το βαθμολόγησαν με άριστα.

Η έρευνα έχει πολύ ενδιαφέρον καθώς πραγματοποιήθηκε στις πέντε μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης, εκεί όπου παρατηρούνται οι πιο απαιτητικοί καταναλωτές. Οι βαθμολογίες κυμαίνονται από 8,7 έως 9,3, με άριστα το 10, με το μεγαλύτερο ποσοστό να αναφέρει στα σχόλια του ότι είναι «διασκεδαστικό στην οδήγηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ποιότητα και η ευχαρίστηση της οδηγικής εμπειρίας, τα υψηλά επίπεδα άνεσης και η οδική συμπεριφορά του Micra είναι ορισμένες από τις επαναλαμβανόμενες φράσεις των ιδιοκτητών. Παράλληλα, το σύστημα ήχου BOSE Personal premium αναφέρεται τακτικά ως ξεχωριστό, όπως και το τεχνολογικό πακέτο.  

Θυμίζουμε ότι, το νέο Nissan Micra διατίθεται με τρεις κινητήρες, τον 0.9  turbo βενζίνης των 90 ίππων, τον ατμοσφαιρικό βενζίνης  1.0 λίτρου με 71 ίππους και τον 1.5 turbodiesel απόδοσης 90 ίππων. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων και διακρίνονται για την οικονομία.  

Στην Ελλάδα, η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 12.690 ευρώ με δυνατότητα χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο 5,9% και μηνιαία δόση από 149€!

Δείτε εδώ το νέο Micra


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης