Από το παγκόσμιο σύμβολο του κλασικού πνεύματος και πολιτισμού, τον εμβληματικό ναό της Ακρόπολης των Αθηνών, εμπνεύστηκαν οι άνθρωποι της SsangYong για τη δημιουργία του νέου τους SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφεραν οι Κορεάτες, το καινούργιο Rexton, αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από το αυθεντικό σημείο αναφοράς της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής, τον Παρθενώνα. Η ναυαρχίδα της γκάμας SsangYong θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Σεούλ, που ανοίγει τις πύλες της στις 30 Μαρτίου.

Το σχέδιο του μοντέλου, ενσωματώνει το στιβαρό και δυναμικό προφίλ ενός αυθεντικού SUV, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και οδηγική απόλαυση. Είναι το πρώτο αυτοκίνητο παγκοσμίως που βασίζεται στο πλαίσιο τεχνολογίας Quad-Frame, κάνοντας χρήση του ατσαλιού υπερ-υψηλής αντοχής (giga-steel) 1,5 Gpa. Σύμφωνα με την εταιρεία, διακρίνεται για την ισόποση κατανομή βάρους στους δύο άξονες, τις εξαιρετικές επιδόσεις εκτός δρόμου, την κορυφαία ελκτική ικανότητα, την άψογη συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες και τον περιορισμένο δείκτη NVH (Noise, Vibrations, Harshness).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τους κινητήρες, θα δοθούν στα τέλη του μήνα. Οι πωλήσεις του νέου Rexton αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης