Μόλις ακουστεί ο βρυχηθμός των πανίσχυρων μοτέρ, η σχεδόν απόκοσμη ησυχία που επικρατεί βόρεια του Αρκτικού Κύκλου μετατρέπεται σε ενθουσιασμό και η αδρεναλίνη των παρευρισκομένων ανεβαίνει κατακόρυφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκπαιδευτές του Porsche Driving Area στο Levi της Φιλανδίας είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους πελάτες της εταιρείας και να τους μάθουν τα μυστικά της οδήγησης στο χιόνι και τον πάγο.

Το Ice Experience της γερμανικής φίρμας δεν είναι ένα ακόμη πρόγραμμα εκπαίδευσης. Είναι μία εμπειρία ζωής που όσοι την έχουν ζήσει δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Μία έκρηξη συναισθημάτων, μία απερίγραπτη αίσθηση της απόδοσης των αυτοκινήτων Porsche στην πιο καθαρή της μορφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορα πακέτα (Ice Force, Ice Experience, Ice Force Pro, Ice Cup) με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Porsche αυτό που τους ταιριάζει.

Το κόστος ξεκινά από τα 3.300 ευρώ και περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις σε πολυτελές σαλέ, βόλτα με έλκηθρο και άλλες δραστηριότητες.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης