Αποκλειστικές εικόνες από τη δημιουργία του νέου ημερολογίου 2017, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο έτος, έδωσε στη δημοσιότητα η Opel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωτογράφος Ellen von Unwerth απαθανάτισε στον φακό της διάφορα αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας, από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον με φόντο εποχικά σκηνικά, μαζί με το top model Georgia May Jagger και την «Grumpy Cat», το πιο διάσημο αιλουροειδές στον κόσμο με 8,7 εκατομμύρια φίλους στο Facebook.

Η φωτογράφιση έγινε στο Hall 18 του κινηματογραφικού στούντιο Babelsberg, με τα 12 θέματα του ημερολογίου να αντιπροσωπεύουν ένα ταξίδι μέσα από μία μυστική και ενίοτε σουρεαλιστική «Χώρα των Θαυμάτων». Ανάμεσα στα μοντέλα της Opel ήταν το 1956 Kapitan, το Cascada cabrio και το GT Concept.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατηφής «Grumpy Cat» και η γεμάτη ζωντάνια Georgia May Jagger πόζαραν σαν μια άψογα συντονισμένη ομάδα δημιουργώντας εικόνες γεμάτες συναρπαστικές αντιθέσεις. Έτσι, χάρισαν στα κλασικά μοντέλα Opel Diplomat και Kapitan, αλλά και στα σύγχρονα Adam Rocks, Astra, Mokka X και το ηλεκτροκίνητο Ampera-e, τη δική τους προσωπική αύρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης