Του Λουκά Παπαλάμπρου

Με ένα από τα κορυφαία supercar του κόσμου, μία καλλονή της αυτοκίνησης, με εκπληκτικές καμπύλες, τρομερές αναλογίες, υπέρκομψο σαλόνι και έναν κινητήρα-διαμάντι στην «καρδιά» της, κυκλοφορεί στη Νάξο ο Κώστας Μανωλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί, τόπο καταγωγής του, για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μαζί του έχει την εκθαμβωτική Ferrari 812 Superfast, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων από όπου κι αν περνάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Ρόμα είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους στον κόσμο που έχουν στην κατοχή τους την 812 Superfast. Το αυτοκίνητο έκανε sold out σε χρόνο ρεκόρ, όπως είχε ανακοινώσει η ιταλική φίρμα, ωστόσο ο Μανωλάς κατάφερε να την αποκτήσει.

Όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το sportcycklades.gr, ο Κώστας έχει πολύ καλό γούστο, καθώς πήρε τη Ferrari στο αποκλειστικό χρώμα «Rosso Settanta», ένα βαθύ κόκκινο που αναδεικνύει όλα τα θέλγητρα του αυτοκινήτου.

Η συγκεκριμένη Ferrari είναι ένα από τα ισχυρότερα μοντέλα παραγωγής στην ιστορία της διάσημης φίρμας. Τροφοδοτείται από τον V12 6.5 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 800 ίππων στις 8.500 σ.α.λ. και 718 Nm ροπής στις 7.000 σ.α.λ., ο οποίος είναι τοποθετημένος στο εμπρός τμήμα. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα και την ταχύτητα να ξεπερνά τα 340 χλμ./ώρα. Η αναλογία βάρους είναι 47/53% μπροστά/πίσω, με τα αεροδυναμικά πτερύγια να αυξάνουν την κάθετη δύναμη.

Όσο για την τιμή της, στην Ιταλία πωλείται έναντι του ποσού των 290.422 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης