Μια νέα εφαρμογή για smartwatch που δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των ηλεκτροκίνητων οχημάτων να ελέγχουν την κατάσταση της μπαταρίας, αλλά και να χειρίζονται ορισμένες λειτουργίες από απόσταση, δημιούργησε η Ford.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται MyFord Mobile, είναι συμβατή με Android Wear και Apple Watch, μέσω Apple App Store ή Google Play και διατίθεται στα Αγγλικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Αφορά τους κατόχους των ηλεκτρικών Ford Focus ή των υβριδικών C-MAX, επιτρέποντας στους οδηγούς να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το αυτοκίνητό τους από απόσταση, να ελέγχουν την αυτονομία ή να λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες για το πιο πρόσφατο ταξίδι τους.

Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει και λειτουργία εντοπισμού του οχήματος που καθοδηγεί τον οδηγό να επιστρέψει σε αυτό, με τη βοήθεια των Google maps. Για το πιο πρόσφατο ταξίδι, η εφαρμογή εμφανίζει την απόδοση καυσίμου του C MAX, ή την αντίστοιχη κατανάλωση για το Focus Electric, καθώς και την απόσταση που έχει διανυθεί και τις επιδόσεις των φρένων και του οδηγικού στυλ. Επίσης εμφανίζεται ένα σκορ οδήγησης, το οποίο βελτιώνεται με το αποδοτικό φρενάρισμα, τη διατήρηση μιας σταθερής ταχύτητας ταξιδιού και την ομαλή επιτάχυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα της Ford

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης