Οι μέρες του Πάσχα πλησιάζουν και οι περισσότεροι καταστρώνουν τα σχέδια για τις εξορμήσεις στα χωριά ή στα πανέμορφα νησιά της χώρας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γυναίκες ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες, τα παιδιά περιμένουν την ώρα που θα κλείσουν τα σχολεία για να πάνε στους παππούδες και οι μπαμπάδες σκέφτονται πως θα χωρέσουν ξανά όλες αυτές τις αποσκευές, τα παιχνίδια και τα ποδήλατα στο αυτοκίνητο. Η Opel δίνει τη λύση και σε αυτό το πρόβλημα, χάρη στην πρωτοποριακή σειρά αξεσουάρ που διαθέτει.

Χάρη στις ειδικές βάσεις, τις διαχωριστικές μπάρες, τα δίχτυα και τα 50 συνολικά αξεσουάρ, όλα τα αντικείμενα, από καροτσάκια μέχρι ποδήλατα και μπαστούνια πεζοπορίας, αποθηκεύονται εύκολα και με ασφάλεια στο όχημα. Επίσης, όσοι χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης Opel OnStar θα έχουν ένα ισχυρό Wi-Fi Hotspot που συνδέεται με επτά κινητές συσκευές, για να είναι όλη η οικογένεια ευχαριστημένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, τα Astra Sports Tourer, Insignia Sports Tourer και Zafira Tourer, διαθέτουν το πακέτο FlexOrganizer, το οποίο περιλαμβάνει ρυθμιζόμενους ιμάντες πρόσδεσης σε οποιαδήποτε θέση, κατάλληλων για ασφάλιση των αντικειμένων στις πλαϊνές ράγες. Το πλαϊνό δίχτυ τύπου θήκης ή το αδιάβροχο κουτί ενδείκνυνται για την ασφαλή μεταφορά του φαρμακείου ή του προειδοποιητικού τριγώνου, ενώ το εξελιγμένο διαχωριστικό δίχτυ ή το διαχωριστικό FlexRail διαιρεί το χώρο αποσκευών σε δύο ανεξάρτητες περιοχές για να μη μετακινούνται οι τσάντες και οι βαλίτσες.

Το κινητό πάτωμα FlexFloor είναι άκρως εργονομικό.Έχει βελούδινη επένδυση, διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση, επεκτείνεται μέχρι 40 εκατοστά και μπορεί να σηκώσει βάρος μέχρι 120 κιλά, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν φορτώνονται βαριές αποσκευές. Μικρά αντικείμενα όπως αρκουδάκια, βιβλία και άλλα παιχνίδια μπορούν να αποθηκεύονται σε ένα κουτί με καπάκι στα πίσω καθίσματα.

Τέλος, το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα σχάρας ποδηλάτου FlexFix μπορεί να μεταφέρει μέχρι τέσσερα ποδήλατα εύκολα και με ασφάλεια στον προορισμό των διακοπών. Η σχάρα ποδηλάτου γίνεται λειτουργική μέσα σε δευτερόλεπτα και δεν χρειάζεται ειδικά εργαλεία. Όταν δεν είναι απαραίτητη, εξαφανίζεται κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα. Το πατενταρισμένο σύστημα της Opel διατίθεται για τα ADAM, Corsa, Meriva, Mokka και Zafira Tourer.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης