Η SLS αποτελεί ένα από τα πιο ονειρικά αυτοκίνητα. Είναι το πάθος κάθε λάτρη των τεσσάρων τροχών. Ωστόσο, η νέα έκδοση AMG GT ξεπερνά κάθε φαντασία. Εκπληκτική σχεδίαση, εντυπωσιακές επιδόσεις και αισθητικές λεπτομέρειες που «κλέβουν καρδιές».

Η SLS AMG GT έχει χαρακτηριστικά αγωνιστικού αυτοκινήτου. Αποδίδει 591 ίππους και 650 Nm ροπής, χάρη στον V8 6,2 λίτρων κινητήρα, επιταχύνεται στα 0-100 σε 3,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 320 χλμ./ώρα. Το αυτόματο κιβώτιο AMG SPEEDSHIFT 7 σχέσεων πραγματοποιεί αστραπιαίες αλλαγές, με την ανάρτηση «AMG RIDE CONTROL Performance και το χαμηλωμένο αμάξωμα να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός της ειδικής αυτής έκδοσης περιλαμβάνει νέο σπόιλερ εμπρός, νέα γρίλια στον προφυλακτήρα, καθρέπτες από ανθρακόνημα, ελαστικά 265/35 R19 εμπρός και 295/30 R20 πίσω, κεραμικά φρένα, ηχοσύστημα Bang & Olufsen, καθίσματα Alcantara με ανάγλυφο σήμα, κόκκινες ραφές σε όλη την καμπίνα, λεπτομέρειες από ανθρακονήματα και μαύρα διακοσμητικά.

Η νέα SLS AMG GT θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο στις εκδόσεις coupe και roadster, με την πρώτη στη Γερμανία να κοστίζει 204.680 ευρώ και τη δεύτερη 213.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε εδώ τη νέα Mercedes SLS AMG GT

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης