Στο Τυμπάκι της Κρήτης έγινε πριν από λίγες ημέρες το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας σε απόσταση ενός μιλίου. Το αυτοκίνητο που «έγραψε» το ρεκόρ ήταν μία ειδικά διαμορφωμένη Lamborghini Gallardo η οποία κατάφερε να καλύψει την απόσταση σε μόλις 20.8 δευτερόλεπτα  και να αγγίξει σχεδόν τα 410 χλμ./ώρα. Την ίδια ώρα το 400αρι καλύφτηκε σε 8,8 δευτερόλεπτα με ταχύτητα εξόδου τα 280 χλμ./ώρα!

Παρακολουθήστε παρακάτω το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στο μίλι…




Το ρεκόρ από άλλες κάμερες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά!

Αξίζει να σημειώσουμε η συγκεκριμένη Lamborghini είχε έρθει και πάλι στην Ελλάδα (στην Κρήτη) πριν από ένα περίπου μήνα για να συμμετέχει σε αγώνα Dragster. Τότε το ιταλικό super car κατάφερε να κάνει το καλύτερο πέρασμα αλλά… δυστυχώς έπιασε φωτιά. Σύμφωνα με τις… πληροφορίες εκείνη την ημέρα υπήρχε στοίχημα ύψους 100.000 δολαρίων και θα το κέρδισε ο ιδιοκτήτης της Lamborghini αν έσπαγε το φράγμα των 21 δευτερολέπτων στο μίλι. Λόγω της φωτιάς η αγωνία για το στοίχημα πήρε παράταση…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπτικός έλεγχος πριν την οδήγηση….

Η χαρά του Ρώσου είναι απερίγραπτη…

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης αντί να φύγει και να πληρώσει τα χρήματα από το χαμένο στοίχημα, ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα προκειμένου να επισκευάσει το αυτοκίνητο του σε γνωστό συνεργείο βελτιώσεων. Τελικά, μετά από πολύ δουλειά κορυφαίων μηχανικών, η Gallardo επισκευάστηκε και ο Ρώσος μαζί με την ομάδα του επέστρεψαν στην Κρήτη για να κυνηγήσουν το παγκόσμιο ρεκόρ!

Η επιστροφή συνοδεύτηκε με κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ και ενός… κερδισμένου στοιχήματος το οποίο σύμφωνα με τις φήμες ήταν ύψους 100.0000 δολαρίων!!!

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Lamborghini σπάει το κοντέρ με 398χλμ/ώρα!

 

Παγκόσμιο ρεκόρ με αποδείξεις…

Η ίδια Lamborghini είχε πιάσει πριν από ένα μήνα τα 398 χλμ./ώρα!!!


… ενώ είχε πάρει και φωτιά…


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης