Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Οι περισσότερες γυναίκες στον κόσμο έλαβαν ως δώρο από τους αγαπημένους τους στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ένα μπουκέτο λουλούδια, συνοδευόμενο από μια σοκολάτα. Κάποιες πήραν ένα υπέροχο κόσμημα ή κάτι πιο προσωπικό.Έχει χαραγμένο ακόμη και το όνομά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Alice ωστόσο ήταν η πιο τυχερή. Ως σύζυγος πάμπλουτου επιχειρηματία και προφανώς γαλαντόμου κυρίου, η Βρετανίδα άνοιξε την πύλη της έπαυλης το πρωί της Κυριακής και είδε παρκαρισμένο ένα πανάκριβο τετράτροχο έργο τέχνης, το οποίο είχε εξατομικευτεί σύμφωνα με τα γούστα της.

 

Του κόστισε τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λευκό δέρμα στην καμπίνα με ροζ λεπτομέρειες.

Ήταν μια Bugatti Chiron Sport, την οποία ο άντρας της είχε παραγγείλει στη γαλλική φίρμα πριν από αρκετούς μήνες, ώστε να της κάνει έκπληξη την ημέρα των ερωτευμένων. Το πανίσχυρο hypercar είναι βαμμένο σε άσπρο ματ χρώμα με ροζ λεπτομέρειες. Οι ζάντες σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τον πελάτη, στο εσωτερικό τοποθετήθηκαν σπέσιαλ δερμάτινες επενδύσεις σε απόχρωση Gris Rafale, διακοσμητικά σε γυαλισμένο αλουμίνιο και κομψές λεπτομέρειες.

Τη διαφορά κάνει το ραμμένο στα προσκέφαλα των καθισμάτων όνομα της γυναίκας του (Alice), καθώς και στα μαρσπιέ των θυρών. Όλα τα αξεσουάρ ήταν παραγγελία, φέροντας τη σφραγίδα της κυρίας.
Αναφορά σχετικά με την τιμή δεν έγινε, αλλά είναι βέβαιο πως ο γενναιόδωρος Βρετανός έδωσε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε ότι το υπεραυτοκίνητο της Bugatti τροφοδοτείται από τον W16 quad-turbo 8.0 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής. Σε σχέση με την απλή Chiron, η Sport είναι ελαφρύτερη κατά 18 κιλά και φέρει βελτιώσεις σε αρκετά τμήματα, προς όφελος των επιδόσεων και της οδικής συμπεριφοράς.

Σε ροζ χρώμα είναι ακόμη και οι ζάντες.

Κεντημένο στο χέρι το όνομα της αγαπημένης του στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Το Alice έχει χαρακτεί σε ροζ χρώμα και στα μαρσπιέ.

 

Ξεκίνησε η παραγωγή του αυτοκινήτου των 8 εκατ. ευρώ

H Bugatti Chiron Pur Sport καίει… σαν φορτηγό!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης