Στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων της ιαπωνικής φίρμας θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες η νέα γενιά του δημοφιλούς supermini της Suzuki.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο Swift πάτησε επί ελληνικού εδάφους, με τις τιμές να ξεκινούν από 11.680 ευρώ για τη βασική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.2 Dualjet των 90 ίππων και από 13.880 ευρώ για την ισχυρότερη και πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή με τον βενζίνης 1.0 Βoosterjet απόδοσης 112 ίππων.

Τα κινητήρια σύνολα μπορούν να συνδυαστούν και με το υβριδικό σύστημα SHVS-mild hybrid system της Suzuki. Ο 1.200άρης Dualjet προσφέρεται επίσης με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο τύπου CVT, ενώ ο 1.000άρης τούρμπο με κλασικό αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει πληθώρα επιλογών από πλευράς επιπέδων εξοπλισμού, με τους Ιάπωνες να έχουν εφοδιάσει το Swift με το πακέτο ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού «Dual Sensor Brake Support», περιλαμβάνοντας ανίχνευση εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματη ενεργοποίηση πέδησης, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και εκτροπής αυτοκινήτου, αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας προβολέων και προσαρμοζόμενο cruise control.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης