Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η κορεατική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες από τη νέα γενιά του Sportage, αποκαλύπτοντας ορισμένα στοιχεία από το προφίλ του αμαξώματος και κάποιες από τις προδιαγράφες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πέμπτη γενιά του δημοφιλούς SUV θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο μέσα στον Ιούλιο. Η KIA περιγράφει το Sportage ως ένα τολμηρό, μοντέρνο, εκλεπτυσμένο και μυώδες αυτοκίνητο. Υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία Το καλοκαίρι η παγκόσμια πρεμιέρα.«Opposites United», έχοντας επιρροές τόσο από το Tucson όσο και από το ηλεκτρικό EV6.

Το πιο ιδιαίτερο στοιχείο του οχήματος είναι η μάσκα με τα πρωτοποριακά φώτα. Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη κυρτή οθόνη που καλύπτει το μισό ταμπλό, φιλοξενώντας τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων, το οποίο με τη σειρά του ενσωματώνει πλειάδα εφαρμογών και λειτουργιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στους κινητήρες, λογικά θα δούμε ήπια υβριδικά σύνολα, υβριδικά και plug-in hybrid. Περισσότερες πληροφορίες για το καινούριο Sportage θα δοθούν στις 8 Ιουνίου. Στην Ευρώπη αναμένεται να λανσαριστεί το φθινόπωρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεράστιο το ενδιαφέρον στην Ευρώπη για το KIA EV6

Σε ποιο ευρωπαϊκό εργοστάσιο η KIA έχει κατασκευάσει 4 εκατ. αυτοκίνητα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης