Το δημοφιλές μοντέλο της αμερικανικής φίρμας αναβαθμίστηκε τεχνολογικά, εμπλουτίστηκε με νέα συστήματα και είναι έτοιμο να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά την εμπορική του πορεία στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Renegade MY2020 είναι το πρώτο μοντέλο της FCA στην Ευρώπη που έχει ενσωματωμένο τo Uconncet Box. Σε συνδυασμό με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect με την οθόνη αφής των 7 ή 8,4 ιντσών, το Uconnect Box δίνει τη δυνατότητα αυτόματων (π.χ. σε περίπτωση ατυχήματος) ή χειροκίνητων κλήσεων SOS, καθώς και άμεση επικοινωνία με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Jeep.

Επιπλέον προσφέρει τη δυνατότητα κλειδώματος και ξεκλειδώματος του αυτοκινήτου από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου του χρήστη, εντοπισμού του οχήματος μέσω σχετικής εφαρμογής και προγραμματισμού ορίων (ταχύτητας, γεωγραφικού σημείου, κ.λπ.) ώστε να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης εφόσον παραβιαστούν. Παράλληλα το σύστημα παρέχει πληροφορίες για τη στάθμη του καυσίμου, τα προγραμματισμένα services και άλλες υπηρεσίες.

Όσον αφορά στους κινητήρες, διατίθεται με μία ευρεία γκάμα συνόλων βενζίνης και diesel απόδοσης από 120 έως 180 ίππους, με επιλογή χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός ή στους τέσσερις τροχούς. Επίσης υπάρχει και έκδοση TRAILHAWK για κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές του ανανεωμένου Jeep Renegade ξεκινούν από 18.900 ευρώ, ενώ η εργοστασιακή εγγύηση είναι τεσσάρων ετών ή 160.000 χλμ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης