Έφθασε η ώρα του νέου Range Rover Evoque

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, 13:05
Έφθασε η ώρα του νέου Range Rover Evoque

Η βρετανική φίρμα ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εξέλιξης της νέας γενιάς του Evoque και πλέον όλα είναι έτοιμα για την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου.

Μέσω ενός εμπνευσμένου σκίτσου, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το επιτυχημένο εμπορικά compact SUV με την ιδιαίτερη αισθητική θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 22 Νοεμβρίου. Όπως συμπεραίνουμε από το σκίτσο, η σχεδιαστική φιλοσοφία του αυτοκινήτου παραμένει ίδια. Οι διαστάσεις του αμαξώματος είναι ελαφρώς αυξημένες προς όφελος των επιβατών, όπως και τα μετατρόχια.

Το σαλόνι της καμπίνας προέρχεται από το Velar, διαθέτοντας το σύστημα πολυμέσων Touch Pro Duo με τις δύο οθόνες αφής, υψηλής ποιότητας επενδύσεις και πληθώρα τεχνολογιών. Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες δεν αναμένουμε εκπλήξεις, με τα σύνολα της σειράς Ingenium να τοποθετούνται κάτω από το καπό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Evoque ξεκίνησε να παράγεται τον Ιούλιο του 2011. Με το πέρας των χρόνων εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Land Rover, πουλώντας περισσότερες από 700.000 μονάδες σε 180 χώρες του κόσμου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, 13:05