Με ένα teaser video η «μπλε οβάλ» φίρμα ανακοίνωσε ότι το ολοκαίνουργιο compact crossover της γκάμας της θα αποκαλυφθεί επίσημα αύριο 26 Ιουνίου.

To αυτοκίνητο ονομάζεται Puma και θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα EcoSport και Kuga. Όπως είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες ο επικεφαλής της Ford Europe, Stuart Rowley, θα εντυπωσιάσει τους υποψήφιους αγοραστές και ειδικά τους νεότερους σε ηλικία, χάρη στο ακαταμάχητο στυλ, τις καινοτόμες τεχνολογίες και την απολαυστική οδική συμπεριφορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, συμπαγείς αναλογίες, εξαιρετικά ευρύχωρη καμπίνα για τα δεδομένα της κατηγορίας και το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ, με χωρητικότητα 456 λίτρων.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, τροφοδοτείται από ένα κινητήριο σύνολο ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48 volt, συνδυάζοντας τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost με μία μίζα/γεννήτρια (BISG), προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και άμεση απόκριση στις χαμηλές στροφές.

Η παραγωγή του Puma θα γίνει στο εργοστάσιο της Ford, στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, με την εμπορική του πορεία στις ευρωπαϊκές αγορές να ξεκινά πριν το τέλος της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης