Έπειτα από τρία χρόνια απόλυτα επιτυχημένης εμπορικής πορείας, οι Τσέχοι αποφάσισαν να φρεσκάρουν τόσο αισθητικά όσο και μηχανικά το μεγάλο SUV της γκάμας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοφιλές Kodiaq εντοπίστηκε με ελαφρύ καμουφλάζ κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης. Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο θα φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φώτα τεχνολογίας Matrix LED.

Στο εσωτερικό, θα δούμε το νέο σύστημα πολυμέσων με τη μεγάλη οθόνη αφής και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Επίσης, θα προστεθούν νέες επενδύσεις και επιπλέον συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, τη διαφορά θα κάνει η νέα plug-in hybrid έκδοση που συνδυάζει τον 1.4 TSI βενζινοκινητήρα με ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Η συνδυαστική ισχύς θα αγγίζει τους 218 ίππους, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και συνάμα οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Το αυτοκίνητο θα μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για περισσότερα από 50 χιλιόμετρα.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με το ανανεωμένο Kodiaq και τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά θα δοθούν το επόμενο διάστημα. Βέβαια, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το 2020.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης