Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η εταιρία Apocalypse 6X6 δημιουργεί μερικά από τα πιο επιβλητικά και έτοιμα για zombie apocalypse οχήματα, με το τελευταίο δημιούργημα της να ονομάζεται Juggernaut και να τρομοκρατεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Apocalypse 6×6 κατασκευάζει εξάτροχες εκδόσεις των Jeep Gladiator, Ford Bronco και Ram 1500 TRX, που ονομάζονται Hellfire, Dark Horse και Warlord αντίστοιχα. Το νέο του Juggernaut βασίζεται στο 1500 TRX, αλλά οδηγεί τα πράγματα σε παράλογα νέα επίπεδα.

Το σύνολο έχει τρεις άξονες οι οποίοι πατάνε σε έξι συνολικά τροχούς μεγέθους 40 ιντσών. Φυσικά διαθέτει μπλοκέ διαφορικό και σύστημα έξυπνης τετρακίνησης ενώ έχει δυνατότητα ρυμούλκησης 9 τόνων, την ώρα που ο οδηγός του μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε πέντε λειτουργίες οδήγησης: Sport, Drag Race, Baja, Rocks and Mud.

Φυσικά η λίστα με τις αναβαθμίσεις είναι τεράστια και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τοποθέτηση χειροποίητων χαλύβδινων προφυλακτήρων, ηλεκτρικά σκαλοπάτια για ευκολότερη πρόσβαση, κάμερα που δείχνει τί συμβαίνει γύρω από το τεράστιο όχημα, και πανοραμική οροφή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό υπάρχει εκτενής χρήση δέρματος, θερμαινόμενα και ψυχώμενα καθίσματα, σύστημα infotainment 12 ιντσών, αλλά και πίσω σειρά καθισμάτων που με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπονται σε ένα κρεβάτι.

Κάτω από το θηριώδες καπό του, υπάρχει ένας Hellcat V8 κινητήρας 6.2 λτ. απόδοσης 850 ίππων ο οποίος στο πάτημα του γκαζιού τρομοκρατεί με τον βαθύ του ήχο. Α ναι, κάνει και donuts άμα έχει όρεξη. Απολαύστε το.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης