H Peugeot εμπλουτίζει την γκάμα των δημοφιλών μοντέλων 208 και 2008 με μία νέα έκδοση που διακρίνεται για το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού ασφαλείας και άνεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο best seller αυτοκίνητα της γαλλικής φίρμας, διαθέτουν οτιδήποτε επιζητά ο σύγχρονος οδηγός, κάνοντας τις μετακινήσεις πιο απολαυστικές από ποτέ. Ξεχωρίζουν το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος «Active City Brake», το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής 7 ιντσών και λειτουργία mirrolink, η κάμερα οπισθοπορείας, η υποβοήθηση στάθμευσης, η αυτόματη λειτουργία των φώτων, ο εσωτερικός φωτοχρωματικός καθρέπτης, οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, τα φιμέ τζάμια, το σύστημα αναγνώρισης εμποδίου και οι ζάντες 16 ιντσών.

Επίσης, τόσο το 208 όσο και το 2008 ενσωματώνουν σύστημα wifi on board με 60GB δωρεάν data, παρέχοντας σε οδηγό και επιβάτες φουλ πλοήγηση στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νέες εκδόσεις Signature είναι ήδη διαθέσιμες στην ελληνική αγορά μέσω του επίσημου δικτύου της Peugeot, διαθέτοντας πλήρη εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών.

Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά και τις τιμές

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης