Στο τελικό στάδιο της εξέλιξης βρίσκεται το νέο μικρό crossover της Citroen, με τους μηχανικούς της εταιρείας να πραγματοποιούν αυτή την περίοδο δοκιμές σε ακραίες συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο εθεάθη να κάνει δοκιμές στα χιόνια, με το αμάξωμα ωστόσο να είναι πλήρως καμουφλαρισμένο. Παρότι δεν διακρίνεται κανένα στοιχείο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκδοση παραγωγής του Cactus διατηρεί πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο, όπως το σύστημα κυψελίδων αέρα (Airbumps) στους προφυλακτήρες και στο πλάι.


Τα Airbumps όπως φαίνονται στα πλαϊνά τμήματα του πρωτότυπου

Το ίδιο προφίλ με την πρωτότυπη εκδοχή ακολουθεί και η καμπίνα, περιλαμβάνοντας στον εξοπλισμό πανοραμική ηλιοροφή. Σε ότι αφορά τους κινητήρες, το compact crossover, εφοδιάζεται με μικρά σε χωρητικότητα μοτέρ, με τον καινούργιο τρικύλινδρο 1.2 THP να εντάσσεται όπως όλα δείχνουν στη γκάμα του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ιδιαίτερα μοντέρνο και φουτουριστικό θα είναι το εσωτερικό

Να σημειώσουμε, ότι το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί στις 5 Φεβρουαρίου, την ημέρα που θα συμπληρωθούν 136 χρόνια από την γέννηση του ιδρυτή της μάρκας, Andre Citroen και πέντε έτη από το λανσάρισμα της σειρά DS.
  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης