Πρεμιέρα είχε χθες το GR αλλά και η τηλεοπτική εκπομπή «Ό,τι Κινείται». Πρόκειται για την μοναδική καθημερινή ενημερωτική εκπομπή για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, σκάφη και γενικότερα ό,τι… κινείται, η οποία μεταδίδεται στις 9 κάθε βράδυ αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε από το σχετικό video, στην πρεμιέρα έκανε αίσθηση το θέμα με το ελληνικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο Enfield E8000 που κατασκευάστηκε στη Σύρο τη δεκαετία του ’70. Από εκεί και πέρα, η θεματολογία περιλάμβανε τη νέα BMW Series 4 Coupe, το φθηνότερο ελληνικό αυτοκίνητο και πολλά… μοντέλα από την έκθεση της Γενεύης. Επίσης δεν έλειψαν τα θέματα με ευτράπελα από τους ελληνικούς δρόμους αλλά και η ενημέρωση με τις τιμές των καυσίμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως στην παρουσίαση είναι ο Βασίλης Σαρημπαλίδης. Η εκπομπή «Ό,τι Κινείται» αλλά και το πρόγραμμα του σταθμού μεταδίδεται στην Αττική από την συχνότητα του καναλιού Zoom, στην υπόλοιπη Ελλάδα από 19 περιφερειακά κανάλια και στην Κύπρο από το Extra Tv (για να δείτε ποια είναι τα κανάλια πατήσετε εδώ).

Επίσης μπορείτε να την παρακολουθείτε και μέσω διαδικτύου πατώντας εδώ  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης