Επιτέλους η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει και στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου τη βασική έκδοση του μικρού SUV, η οποία εφοδιάζεται με τον δίλιτρο turbo κινητήρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την Ασία και τη Ν. Αμερική, η Macan 2.0 Turbo είναι διαθέσιμη και στην Ευρώπη, με την εμπορική πορεία του μοντέλου να ξεκινά από τη Γερμανία. Το τετρακύλινδρο μοτέρ αποδίδει 252 ίππους και 370 Nm ροπής, συνεργάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK7, με τις επιδόσεις να είναι εξαιρετικές.

Τα 0-100 έρχονται σε 6,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 230 χλμ./ώρα, ενώ την ίδια στιγμή η μέση κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται μεταξύ 7,2 και 7,4 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων είναι στα 167-172 γρ./χλμ. (ανάλογα τα ελαστικά και τις ζάντες).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βασική Macan περιλαμβάνει στον εξοπλισμό ζάντες 18 ιντσών, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, σύστημα πολυμέσων PCM, ηλεκτρική πίσω πόρτα, σύστημα τετρακίνησης Porsche Traction Management (PTM) και πολλά ακόμα. Οι παραδόσεις στην τοπική αγορά έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 55.669 ευρώ.

Ανακαλύψτε τη νέα Macan και όλα τα μοντέλα Porsche


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης