Ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες που κινούνται για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στις μεγαλουπόλεις προσανατολίζονται σε ηλεκτροκινούμενα οχήματα. Τα  νέα Scudo και E-Scudo της Fiat μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα τους στην Ευρωπαϊκή αγορά, ξεκίνησαν την πορεία τους και στην αγορά της Ν. Αμερικής, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της επιτυχημένης πορείας της μάρκας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα δυο επαγγελματικά οχήματα, Scudo και E-Scudo ,είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.
Η Fiat ξεκίνησε τη διάθεση του νέου E-Scudo , που είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο της μάρκας και στη Βραζιλία. Εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 100kW (136 ίπποι) και έχει αυτονομία έως και 330χλμ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλό είναι ότι μπορεί να είναι ένα καθαρά επαγγελματικό όχημα με μεγάλες -για την κατηγορία του- δυνατότητες μεταφοράς ,όμως σε επίπεδο άνεσης είναι αντίστοιχο με εκείνο ενός επιβατικού αυτοκινήτου. Τα νέα Scudo και E-Scudo συνδυάζουν την άνεση και την ασφάλεια ενός Ι.Χ με την αποτελεσματικότητα ενός αποδοτικού επαγγελματικού μοντέλου. 

Εκτός από την Ευρώπη, η FIAT Professional  διαθέτει τα ηλεκτρικά της Scudo στη Ν. Αμερική. Εστιάζει κυρίως στα προηγμένα προϊοντικά χαρακτηριστικά στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αλλά και στις πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης. Το Scudo αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα ευελιξίας, με τις δεκάδες συνδυασμούς αμαξωμάτων, κινητηρίων συνόλων και εξοπλισμού που μπορούν να ανταποκριθούν στις ειδικές ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Με το λανσάρισμα του νέου ελαφρού επαγγελματικού μοντέλου, η FIAT Professional καλύπτει όλες τις κατηγορείς, με το Fiorino στα μικρά van, το νέο Scudo στα μεσαία και το Ducato στα μεγάλα van. Εκμεταλλευομένη τη μεγάλη της μηχανολογική παράδοση, η FIAT Professional εφοδιάζει το νέο Scudo, τόσο με κινητήρες diesel (1.5TD 120hp), όσο και με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που αποτελείται από έναν προηγμένο κινητήρα απόδοσης 100kW (136 ίπποι)  και μια συστοιχία μπαταριών χωρητικότητα 75 kWh που εξασφαλίζουν αυτονομία έως και 300χλμ. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης