Το μεγάλο ερώτημα σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτων είναι αν όταν θα εισαχθεί το αυτοκίνητο στην Ελλάδα θα έχει την ίδια τιμή με τη σημερινή. Πολλές αντιπροσωπείες δεν δεσμεύονται στην τελική τιμή γιατί κανένας δεν γνωρίζει ποιες θα είναι οι εργοστασιακές αυξήσεις το 2022.

Είναι λογικό να υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα. Οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας. 
Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, οπότε είναι μία μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε το δικό σας ολοκαίνουργιο Citroën!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Citroën Hellas με το πρόγραμμα «CITROËN DEAL NOW» δεσμεύεται στην τιμή παραγγελίας και βάζει τέλος στην αγωνία των πελατών. Η σημερινή τιμή που κλείνεται η παραγγελία θα ισχύει στην παραλαβή.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online ή στις Εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα, να πραγματοποιήσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën Deal Now, με δέσμευση τιμής! Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα μοντέλα  της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα 100% ηλεκτρικά και Plug-in Hybrid!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης