Το supermini της Renault είναι ένα από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του, η ευρυχωρία της καμπίνας, οι εξαιρετικοί κινητήρες και η δυναμική οδική του συμπεριφορά, αποτελούν εχέγγυα της επιτυχίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας πετρελαίου 1.5 dci με τους 90 ίππους θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στην κατηγορία, συνδυάζοντας την απόδοση με την οικονομία, την πολιτισμένη λειτουργία και το χαμηλό κόστος χρήσης. Εμφανίζει μέση κατανάλωση μόλις 3,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές ρύπων είναι στα 85 γρ./χλμ., γεγονός που απαλλάσσει τον κάτοχο από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.    

Πλέον, το Clio 1.5 dCi 90 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού «Authentic», δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, όπως ESP με Hill Start Assist, αερόσακους εμπρός, πλάγιους και οροφής, σύστημα πολυμέσων R&Go, κλιματισμό και άλλα.

Η τιμή του Clio 1.5 dCi 90 Authentic ορίστηκε στα 14.700€ και όπως υπόλοιπες εκδόσεις καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι, για τους εταιρικούς πελάτες, ακόμη και με την προσθήκη μεταλλικού χρώματος, η βασική τιμή διαμορφώνεται κάτω από τις 12.000€, επομένως, δεν υπόκειται σε φορολογία ο χρήστης του εταιρικού αυτοκινήτου.

Για να δείτε όλες τις εκδόσεις του Clio πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης