Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Τόσο καιρό γνωρίζαμε ότι η Γερμανική βελτιωτική εταιρεία Brabus, χρησιμοποιούσε μοντέλα της Mercedes, αυτό όμως άλλαξε την στιγμή που παρουσίασε το Brabus 820.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα χέρια της Brabus αυτήν την φόρα είναι η νέα Porsche 911 Turbo S Cabriolet. και ως συνήθως τα αποτελέσματα δείχνουν εντυπωσιακά. Το αυτοκίνητο που εξέλιξε η Brabus έχει περισσότερη δύναμη, ανθρακονήματα και άφθονα υλικά σε δέρμα στο εσωτερικό του. 

Πλέον το θρυλικό μοντέλο της Porsche επιταχύνει στα 100 km/h σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα χάρη στον 3,8-λίτρων twin-turbo flat-six κινητήρα με τους αναβαθμισμένους στροβιλοσυμπιεστές, ο οποίος παράγει 820 ίππους.Ταυτόχρονα τα 950 Nm ακατάπαυστης ροπής μεταδίδονται άμεσα μέσω ενός κιβωτίου οκτώ σχέσεων διπλού συμπλέκτη, το οποίο μπορεί να αλλάξει είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα.

Χάρη στα ανεπτυγμένα, πλήρως ρυθμιζόμενα σπορ ελατήρια, το ύψος οδήγησης του BRABUS 820 μπορεί να διαμορφωθεί έως και 25 χιλιοστά, βελτιώνοντας σημαντικά τη δυναμική οδήγησης μέσω χαμηλότερου κέντρου βάρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό είναι πλήρως ανασχεδιασμένο με χειροποίητο μαύρο δέρμα και κόκκινες λεπτομέρειες που ταιριάζει με την χαρακτηριστική εμφάνιση της BRABUS.

Όσον αφορά τα ανθρακονήματα διακατέχουν το εξωτερικό του αυτοκινήτου σε μέρη όπως ο μπροστινός προφυλακτήρας, ο πίσω διαχύτης και η εντυπωσιακή πίσω αεροτομή του. Τέλος το νέο μοντέλο της Brabus διαθέτει νέους σφυρήλατους τροχούς με διαστάσεις 21 ίντσες μπροστά και 22 πίσω.


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης