Από το χέρι του Διεθνούς φήμης αμερικανού καλλιτέχνη Joshua Vides γεννήθηκε η BMW X4M Competition, αφού ο διάσημος ζωγράφος ανέδειξε το δυναμισμό του αυτοκινήτου μέσα από τη χρήση μαύρων γραμμών σε λευκό φόντο.

Ο Joshua Vides γιος μεταναστών από τη Γουατεμάλα ήταν μεγάλος θαυμαστής της μάρκας BMW από τότε που ήταν παιδί. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να ζωγραφίσει στο χερι μία BMW X4 M competition. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παγκόσμια πρεμιέρα της BMW X4 M Competition και του Joshua Vibes πραγματοποιήθηκε στο αποκλειστικό εκθεσιακό χώρο SPACE στο The Grove του Los Angeles. Εκεί εκτέθηκε μία συλλογή προϊόντων αφιερωμένων στην BMW σχεδιασμένη από τον διάσημο αμερικανό καλιτέχνη. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης ρούχα όπως t-shirts και φούτερ και καθημερινά αντικείμενα όπως θερμός ακόμα και οικιακά είδη όπως χάλια όλα με τα λογότυπα στο στυλ του Joshua Vibes.

Το βράδυ πριν την επίσημη πρεμιέρα ο καλλιτέχνης έδωσε μία αποκλειστική πρώτη γεύση της BMW X4 M Competition παρουσία της οικογένειας και φίλων του. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε εκεί σε επίλεκτους προσκεκλημένους. Το ευρύ κοινό θα μπορεί να απολαύσει από κοντά το αυτοκίνητο μέχρι το Νοέμβριο που Θα μεταφερθεί στο στόλο της BMW M CmbH

«Καθώς η μάρκα BMW συνεχίζει να αναπτύσσεται είμαστε πάντα ανοιχτοί στην πολιτιστική ανάπτυξη» δήλωσε ο Jens Thiemer, senior vice president customer brand BMW . Και συνέχισε: « Mε τις ιδέες και το όραμά του o Joshua Vides είναι μία εξέχουσα προσωπικότητα και από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης στον κόσμο της τέχνης του lifestyle και του πολιτισμού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mέσα από τη συνεργασία της η BMW θα ωφεληθεί από την επιρροή και τα έργα του προσεγγίζοντας και προσελκύοντας νέα Target groups.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης