Απολυμαίνονται όλα τα εργοστάσια της Fiat Chrysler στην Ιταλία

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 12:09
Απολυμαίνονται όλα τα εργοστάσια της Fiat Chrysler στην Ιταλία

Με τη γειτονική χώρα να βρίσκεται σε κατάσταση ανάγκης λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού COVID-19 και την κυβέρνηση να λαμβάνει πολύ αυστηρά μέτρα, ο όμιλος Fiat Chrysler προχωρά στο προσωρινό κλείσιμο όλων των εργοστασίων προκειμένου να απολυμάνει τους χώρους.

Συνολικά, 16 μονάδες παραγωγής οχημάτων, κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης των Alfa Romeo, Fiat, Jeep και Maserati θα διακόψουν σταδιακά τη λειτουργία τους, ώστε να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Στόχος παραμένει η προστασία του ανθρωπίνου δυναμικού, με την εταιρεία να θέτει σε εφαρμογή μια σειρά μέτρων, ζητώντας από τους εργαζομένους να ακολουθήσουν αυστηρά τις οδηγίες.

Οι βασικές δραστηριότητες των εγκαταστάσεων συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους.

«Η FCA λαμβάνει επιπλέον μετρά σε όλες τις επιχειρήσεις για την προστασία των εργαζομένων, τη σωστή διαχείριση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης και τη διασφάλιση της αλυσίδας εφοδιασμού. Τίθεται σε ισχύ η απομακρυσμένη εργασία, αναβάλλονται τα ταξίδια, ελαχιστοποιούνται οι διαπροσωπικές επαφές και γίνεται εκτεταμένος έλεγχος των επισκεπτών στις εγκαταστάσεις» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 12:46