Η γερμανική φίρμα αλλάζει σχεδιαστική φιλοσοφία, προβάλλοντας ένα πιο συναρπαστικό, δυναμικό και προσιτό πρόσωπο, το οποίο αναμένεται να καταπλήξει κριτικούς και κοινό.

Το GT X Experimental δίνει μία πρώτη εικόνα για το τι επιφυλάσσει το μέλλον και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά των μοντέλων Opel μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020. Είναι το πρώτο όχημα που υιοθετεί το νέο πρόσωπο της φίρμας, ενσωματώνοντας την «πυξίδα της Opel». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κύριο χαρακτηριστικό της πυξίδας είναι δύο εμφανείς άξονες που τέμνουν το έμβλημα της μάρκας. Από τη μία είναι η χαρακτηριστική κεντρική πτυχή στο καπό και από την άλλη, τα φώτα ημέρας σε σχήμα φτερού ως στοιχείο ταυτότητας. Το θρυλικό «Blitz» αποτελεί το σημείο εστίασης της σχεδίασης.

Οι προβολείς, τα φώτα ημέρας, οι κάμερες και οι αισθητήρες των συστημάτων υποστήριξης, μαζί με το «Blitz» πλαισιώνονται από ένα μοναδικό στιλιστικό στοιχείο, που θυμίζει ζελατίνα κράνους μοτοσικλέτας και ονομάζεται «Vizor».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Opel, Michael Lohscheller, GT X Experimental θα αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στη χρονιά, προβάλλοντας όλες τις αξίες της μάρκας, όπως το τολμηρό πνεύμα, τη γερμανική κληρονομιά και τις καθαρές γραμμές. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης