Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τις πρώτες φωτογραφίες του ολοκαίνουριου Airtrek, ενός αυτοκινήτου που ανήκει στα SUV και τροφοδοτείται από ηλεκτρικό σύνολο, έδωσε στη δημοσιότητα η Mitsubishi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μοντέλο των Ιαπώνων τοποθετείται από πλευράς διαστάσεων ανάμεσα στα Outlander και Eclipse Cross. Θα κατασκευαστεί στην Κίνα σε συνεργασία με την Guangzhou Automobile Group (GAC) και η εμπορική του πορεία θα ξεκινήσει από τη συγκεκριμένη χώρα, πριν τα τέλη του έτους.

Στην Ευρώπη δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα το δούμε. Όσον αφορά στις προδιαγραφές του, προφανώς υιοθετεί στοιχεία από το Nissan Ariya, στο πλαίσιο της κοινοπραξίας των Renault-Nissan-Mitsubishi.

Φέρει τη δυναμική μάσκα «Dynamic Shield» και εκφράζει τη μοναδικότητα της φίρμας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία. Βασίζεται στη φιλοσοφία «e-cruising SUV», προσφέροντας υψηλή απόδοση, απολαυστική οδηγική συμπεριφορά και φυσικά μηδενικές εκπομπές ρύπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικές πληροφορίες για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Mitsubishi Airtrek, καθώς και οι επίσημες φωτογραφίες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης