Η ιαπωνική μάρκα τήρησε την υπόσχεσή της και παρουσίασε στην έκθεση του Λος Άντζελες, το πρωτότυπο LF-C2 το οποίο αποτελεί τον προάγγελο του ανοικτού coupe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση παραγωγής του μοντέλου αναμένεται στην αγορά στα τέλη του 2016 και θα τοποθετηθεί απέναντι από τις κορυφαίες γερμανικές προτάσεις των Audi A5 Cabrio, BMW Series 4 Cabriolet και Mercedes C-Class Cabrio.

To πρωτότυπο έχει μήκος 4,175 χλστ., πλάτος 1,840 χλστ. και ύψος 1,385 χλστ., διακρίνεται για την αιχμηρή μάσκα, τις εισαγωγές αέρα δίπλα στα φώτα, τα LED φωτιστικά σώματα πίσω και τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό είναι φουτουριστικό, με τις μεγάλες οθόνες αφής και το μπλε φωτισμό να κλέβουν την παράσταση. Η διάταξη θέσεων είναι 2+2, με τις πίσω θέσεις ωστόσο, να έχουν περιορισμένο χώρο.

Όσο για τον κινητήρα, παρότι η Lexus αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία, λογικά φέρει τον V6 3,5 λίτρων απόδοσης 318 ίππων, με την ισχυρότερη έκδοση RC-F Cabrio που θα δούμε το 2017, να τροφοδοτείται από τον V8 5.0 λίτρων απόδοσης 467 ίππων.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης