Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

To πρωτοποριακό αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover της Nissan ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη. Η ιαπωνική εταιρεία επέλεξε τη Νορβηγία, τη χώρα με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στα EV για την έναρξη των παραγγελιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να καταχωρήσουν την παραγγελία τους για το Nissan Ariya από τις 9 Σεπτεμβρίου, «Παγκόσμια Ημέρα EV» στη Νορβηγία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα του μοντέλου στην Ευρώπη θα περιλαμβάνει τέσσερις εκδόσεις, καλύπτοντας στο έπακρο το εύρος και τις ανάγκες των πελατών. Με το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, το Ariya προσφέρει μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία μηδενικών εκπομπών, για μια ποικιλία τρόπων ζωής.

Το δικίνητο Ariya 63kWh είναι ιδανικό για αυτούς που αναζητούν ποιότητα και στυλ στο επόμενης γενιάς EV τους,  για αστικές και προαστιακές μετακινήσεις. Τα επίσης δικίνητο Ariya 87kWh προσφέρει πρόσθετη εμβέλεια, ενώ το τετρακίνητο Ariya e-4ORCE 87kWh παρέχει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, σε συνδυασμό με άφθονη ισχύ, χάρη στην τεχνολογία e-4ORCE. Κορυφαίο στη γκάμα, το Ariya e-4ORCE 87kWh Performance το οποίο αποτελεί επιτομή κορυφαίων τεχνολογίων και επιδόσεων. 

Και οι τέσσερις εκδόσεις του Ariya θα είναι διαθέσιμες σε όλη την Ευρώπη από το καλοκαίρι του 2022.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πολύ μεγάλη η ζήτηση για το Nissan Ariya

Σε τι χρώματα θα προσφέρεται το ηλεκτρικό Crossover της Nissan;

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις των πρώτων Nissan Qashqai 3ης γενιάς

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης